keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Vanhat hameet jakuksi

Kävin jokin aika sitten Turussa Texvexin poistotekstiilimyymälässä ja siellä sattui olemaan juuri silloin kassipäivät, jolloin vaatteita sai ostaa kassillisen 2 eurolla. Myymälässä oli paljon ihmisiä, jotka olivat ostamassa vaatteita ihan tarpeeseen ja sitten meitä, jotka selasimme vaaterekkejä "materiaalisilmällä". Selkeät kangaspalat olivat erillisissä laareissa ja ne maksoivat 4 euroa kilolta. Minä ostin mukaani pari neule- ja villakangashametta kangaspalojen lisäksi.

Mielessä oli heti, että ostetuista hameista teen itselleni jakun. Mallikin oli selvä, sillä tykkään kovasti Jujunan Friday Evening-jakusta.


Käytin jakkuun yhden neulehameen, yhden villahameen ja farkkua. Selässä olevan tampin olen purkanut talteen yhdestä skottihameesta ja se löysi nyt paikkansa tämän jakun selkäkappaleesta.


Kirkkaan punainen villahame oli pesulapun mukaan 100% villaa, mutta jostain syystä se ei juurikaan huopunut, vaikka pyöritin sen kaksi kertaa 60 asteen kirjopesussa! Hame oli nilkkapituinen, joten se riitti oikein mainiosti hihoihin ja helmakappaleisiin.
Ruudullinen villasekoitehame kävi läpi yhden 40 asteen kirjopesun, eikä sekään ollut moksiskaan tästä käsittelystä...



Tässä kasa, josta lähdettiin liikkeelle. Lopulta tuo tummaruutuinen villasekoitehame ja oikeanpuoleinen samettihame eivät päätyneetkään mukaan hameeseen ja ne korvattiin yksillä vanhoilla farkuilla.

Eli tähän jakkuun käytin lopulta kaksi hametta ja yhdet farkut. Sametti- ja ruutuhame jäivät odottamaan seuraavaa projektia :).







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!