keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Brooklyn

Jos joku ei vielä tiedä, niin kerronpa tämän taas ;), rakastan laukkujen ompelua! Aluksi ompelin erilaisia kasseja ja pussukoita niin paljon, että niitä riitti jaettavaksi kaikille sukulaisille ja tuttavillekin. Pikkuhiljaa sitten olen opetellut ompelemaan haastavampia laukkuja, joihin tulee erilaisia tukikankaita, niittejä ja solkia. Nyt saan jo aikaiseksi ihan oikean näköisen laukun. Opettelemista on vielä paljon, mutta sehän tässä juuri kivaa onkin; aina riittää uutta opeteltavaa ja jo opittuakin voi parantaa!

Tein mekkokankaan jämistä äidilleni Swoonin Brooklyn-laukun, joka on yksi ehdottomista suosikeistani.


Brooklyn on juuri sopivan kokoinen "perus"-käsilaukku, jonne mahtuu se kaikki tarpeellinen, mitä päivän aikana voi tarvita. Brooklynin ompelu on melko yksinkertaista kunhan vain seuraa ohjeita, jotka tosin ovat englanniksi. Englanninkielisissä ohjeissa hankalinta on erikoissanasto, joka laukkujen ompeluun liittyy. Mutta kun ne kerran itselleen selvittää, niin ohjeet ovat hyvinkin selkeät ja simppelit :)

Tähän laukkuun laitoin tukikankaaksi Eurokankaan liimallista tukihuopaa ja saman firman liimallista puuvillaista tukikangasta. Eli kaikki laukun runko-osat on tuettu kaksinkertaisella tukikankaalla. Mustat osat ovat keinonahkaa paikallisesta Kangas-Kaarinasta. Ja päälliskangas on alunperin ostettu mekkoa varten Kemijärveltä kangaskauppa Palttinasta, sen jämistä sain vielä tehtyä tämän laukun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!