maanantai 12. helmikuuta 2018

Farkkulaukku


Tänään on opintovapaan ensimmäinen päivä. Olo on outo, vähän epätodellinen... ihan oikeastiko unelmani on nyt toteutunut; saan opiskella ihan täysipäiväisesti! Ero entiseen on huima. Aikaisemmin tein normaalin työpäivän, jonka jälkeen pikaisesti kotiin, ruokaa ja hetki lepoa. Sen jälkeen kone auki ja esseen tai tenttimateriaalin pariin, jossa sitten kuluikin yleensä koko ilta. Kukaan ei ole minua tähän pakottanut, olen tehnyt sen täysin vapaaehtoisesti ja mielelläni. Raskasta se on silti ollut, sitä en voi kieltää. Mutta nyt... nyt aion nauttia täysillä siitä, että voin keskittyä pelkästään opintoihin.

Käsitöillekin jää toivottavasti ihan eri tavalla aikaa ja energiaa nyt. Minulla on hurjan pitkä to do-lista odottamassa, kaapit pullistelee kankaita, koneet on viety huoltoon.. eli kaikki kunnossa tulevaa ihanaa vuotta varten!

Vanhoja farkkuja minulla on ehkä kaksi kuutiota odottamassa käsittelyyn pääsyä. Hirveä määrä ;).
Niistä valmistuu tulevaisuudessa pussukoita, laukkuja, vaatteita, tyynyjä, verhoja ym ym. Vain mielikuvitus on rajana siinä, mitä vanhoista, ihanasti kuluneista farkuista voi tehdä.

Tämän kassin tein viime vuoden loppupuolella facebook-yhteisön järjestämään hyväntekeväisyys-huutokauppaan.

Kassi on hyvin yksinkertainen, sen jujuna onkin juuri vähäeleisyys. Rakastan farkkujen kuluneita sävyjä, joita on ihana yhdistellä samaan työhön. Loppusilauksen antaa tikkauslangalla tehdyt tikkaukset, tässä kassissa käytin valkoista tikkauslankaa. Kassin kiinnitys hoituu yksinkertaisesti magneettilukolla.


Kassin alakulmaan ompelin vanhoista farkuista ratkotun merkin.

Päälliskankaan tukemiseen käytin Eurokankaan lakanakankaan vahvuista tukikangasta, vuorena ihan peruspuuvillaa.

Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!