sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Hapsulaukku

Farkkuvarastoni tuntuu vain kasvavan (ei se ainakaan pienene...), vaikka kuinka farkkujuttuja ompelen. Viime viikolla raahasin kouluun kestokassillisen farkkuja, joista ajattelin tehdä taas yhden laukun. Leikkelin farkut palasiksi, ompelin niistä laukun ja kun rupesin pakkaamaan farkkuja takaisin pussiin, niin eiväthän ne mahtuneet sinne! Ne jotenkin lisääntyvät niitä käsitellessä. Vaikka roskiin meni silppua ainakin litran verran ja laukun palatkaan eivät ihan pieniä olleet, niin näin tuntuu silti taphtuvan jokaisen farkkuompelukerran jälkeen... ääh, kohta en uskalla koskea koko farkkupinoon!

Tässä se laukku nyt kuitenkin on.


Laukun etukappaleeseen leikkasin hapsukaitaleita, jotka sitten ompelin isompaan farkkupalaan kiinni. Hapsujen reunat saavat rispaantua ajan kanssa. Aluksi meinasin käsitellä ne rispaantumisen estoaineella, mutta ehkä ne kuitenkin ovat kivemmat rispaantuneina?



Sulkumekanismiksi ompelun vetoketjukaitaleet. Koko laukku on tuettu tukevalla tikkivuorella ja koristeeksi ompelin vaihteeksi korutarvikkeista napatun pöllön.

Laukku on kooltaan noin A5, jolloin sinne mahtuu kalenteri, kukkaro ja puhelin näppärästi mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!